Inngår i kampanje
  • Gratis frakt på årets bøker
  • Lesehest

En flue fløy (BOK)

Sondre Lerche

244,00 24400 Veil. pris 279,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 2-6 dager
Gratis frakt! Du får fri levering på hele ordren.
Beskrivelse
Sondre Lerche og illustratør Victoria Sandøy er tilbake med nok en nydelig bildebok! Denne gangen forviller en flue seg inn i et korps som er ute og marsjerer, og brått blir det både ulyder og feiltrinn. I denne boka får vi et gjensyn med Sondre Lerches poetiske og lekne fortellerstemme og Victoria Sandøys nydelige illustrasjoner. En flue fløy er en morsom og finurlig fortelling for barn mellom 3 og 6 år, og passer ekstra godt for alle som liker å lage lyd, både med og uten instrumenter.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2021 Forfatter Sondre Lerche
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202701147
Antall sider 36 Dimensjoner 21,8cm x 28,5cm x 1cm
Vekt 432 gram Nivå 3-6 år
Illustratør Victoria Sandøy Emner og form Billedbøker med tekst, Fagbøker for barn og ungdom: musikk, Insekter, Musikkorps, Billedbøker, Skjønnlitteratur
Anmeldelser
Sondre Lerche har begått nok ei sprudlende barnebok. "Lerches ord er forførende friske. På lette rim triller han ut en fin fortelling om gledene ved å skape musikk. Sammen." "Fortellingen om fluen er passe skummel, passe morsom, og visst går det bra til sist."