En god beslutning - 7 grep for å velge rett (BOK)

En god beslutning - 7 grep for å velge rett (BOK)

Nils Tore Meland

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Minst halvparten av de viktige beslutningene våre slår feil. Vi velger for raskt eller for tilfeldig. Vi baserer oss på for mye, for lite eller gal informasjon. Vi vegrer oss og venter. Eller vi lar være. Flere tiår med forskning har vist at det finnes mange feller i tankeprosessene våre som hindrer gode beslutninger. Flere uten at vi merker dem - før det er for sent. Dette kan vi gjøre noe med. Psykolog og offiser Nils Tore Meland gir oss syv praktiske grep for å ta bedre valg. Nå tenker du kanskje at dette vil ta for mye tid? Men det viser seg at de som tar seg litt ekstra tid til å tenke seg om i begynnelsen av en beslutningsprosess, tar raskere og langt bedre valg over tid. Du får altså igjen tiden du bruker, og vel så det.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2018 Forfatter Nils Tore Meland
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202601805
Antall sider 159 Dimensjoner 13cm x 20,5cm x 1,4cm
Vekt 188 gram Illustratør Åse Karin Elvesveen Meland
Emner og form Selvutvikling og motivasjon, Selvutvikling, Faglitteratur

Anmeldelser

«[...] en av årets mest spennende lederbøker på norsk» Even Bolstad, HR Norge «Engasjerende og leservennlig måte å skrive på» Piotr Pluta, Human Factors AS «Knallgod bok om å ta beslutninger. Eksempel til etterfølgelse for fagbokforfattere» Elin Ørjasæter, Elin Ørjasæter «[...] en fantastisk bok for alle beslutningstakere som vil bli flinkere til å fatte bedre beslutninger (...) som veldig mange vil få stort utbytte av å lese.» Hans-Petter Nygård-Hansen, Hans-Petter Nygård-Hansen «[...] noe av det beste jeg har lest om emnet. Boka er så elegant skrevet at hovedbudskapet aldri blir kjedelig» Edvard Noer Bjørge, Edvard Noer Bjørge

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende