En modig datter (BOK)

En modig datter (BOK)

Renita D'Silva

Slippes 28/01
332,00 33200 Veil. pris 379,00
Kan forhåndsbestilles - sendes vanligvis 1-2 dager før utgivelsesdato
1929: Når et lidenskapelig - og upassende - kjærlighetsforhold blir avslørt, velger Lucy fornuftsekteskap i stedet for et liv i skam. Sammen med James, ektemann og eier av en kaffeplantasje, legger hun ut på den lange reisen til sitt nye hjem i India. Når Lucy treffer på Gowri, en ung kvinne som vokter et tempel, vekkes nysgjerrigheten. Hun ønsker å finne ut mer om henne, og årsaken til at hun må leve i isolasjon, langt borte fra familien. Nåtid: Med en karriere i fritt fall og et forhold som er i ferd med å feile, flykter Kayva fra den sydende storbyen Mumbai og drar til hjembyen. Her får hun høre om et gammelt tempel som er blitt funnet i en landsby i nærheten, og som inneholder brev som skildrer en tragisk historie - skrevet av en ung kvinne ved navn Gowri. Etter hvert nøstes historien om Gowri og Lucy opp, og Kavya begynner å forstå de fryktelige ofrene som ble gjort, og hvilken avgjørelse de to kvinnene tok som forandret livet deres for alltid.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2019 Forfatter Renita D'Silva
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202585242
Antall sider 432 Dimensjoner 13cm x 20,5cm x 3,4cm
Oversetter Mette I. Gudevold Originalspråk Engelsk
Originaltittel A daughter's courage Emner og form Moderne litteratur, Skjønnlitteratur som er oversatt, India, Kvinner, Ekteskap og parforhold, Romaner, Skjønnlitteratur