Inngår i kampanje

En seksti under - alt om dødsfall, likhenting, forråtnelse og en begravelsesagents liv (BOK)

Tor-Håkon Gabriel Håvardsen

262,00 26200 Veil. pris 299,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Gratis frakt! Du får fri levering på hele ordren.
ALLE ENDER EN DAG EN SEKSTI UNDER. MEN HVA SKJER MED DEN DØDE KROPPEN FRA DET ØYEBLIKKET VI DØR TIL VI FAKTISK LIGGER I GRAVEN? OG HVORDAN ER LIVET NÅR DU JOBBER MED DØDEN SOM YRKE? Det høres kanskje deprimerende og forstyrrende ut å skulle lese om det. Men det er det ikke, tvert imot. Livet i begravelsesbyrået er ukonvensjonelt og til tider makabert, men døden er også livsviktig, og berører oss alle. Med sjarm, brutale detaljer, medmenneskelighet og fagkunn-skap, gir Tor-Håkon Gabriel Håvardsen deg innblikk i gravferdsskikk og bisarre opplevelser, og svarene på spørsmål som: Hvilke tegn viser at man har blitt kvalt til døde? Hva skjer om du dør på ferie i syden? Hvordan ser et dødt menneske ut etter å ha ligget i havet? Hvordan steller man et dødt menneske, og hvordan i all verden rekonstruerer man et hode? Kan asken din skytes opp i verdensrommet? Har de som jobber med død som yrke noen hemmeligheter vi andre ikke vet om? Hva kan et lik fortelle oss? Hvilke hemmeligheter bærer det på? Og mange flere spørsmål du ikke ante at du hadde. DU VIL LE. GRÅTE. SVELGE HARDT. DETTE ER IKKE EN BOK FOR SARTE SJELER ... DU ER HERVED ADVART!
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2019 Forfatter Tor-Håkon Gabriel Håvardsen
Forlag
Pantagruel
ISBN 9788279009801
Dimensjoner 14,5cm x 21,5cm x 2,2cm Vekt 368 gram
Emner og form Biografier og sanne fortellinger, Faglitteratur

Anmeldelser

«Aldri har jeg kost meg så mye med å lese om døden. Gravalvorlig og dødsmorsom!» Benjamin Rasmussen, ARK Beyer «Leseverdig og svært informativt om alle sider ved et dødsfall.» Gunnar Hammersmark, direktør i Virke Gravferd

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også