Endelig helg - verdens beste helgemat (BOK)

Ørjan Johannessen

399,00 39900
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Hva lager en verdensmester i kokkekunst når han skal kose seg i helgen? I Endelig helg fokuserer Ørjan Johannessen på fantastisk helgemat du kan servere familie og venner. Han henter fram tradisjonsmat og sine beste internasjonale oppskrifter. Helgemenyene, med til sammen 80-100 oppskrifter, har varierende vanskelighetsgrad og tidsbehov. I tillegg, for dere som ønsker en skikkelig utfordring å bryne dere på, deler han for første gang essensen i smakene fra vinnerrettene i den internasjonale kokkekonkurransen, Bocuse d'Or, og han forteller hva som gjorde at han vant. Mat skal, ifølge Ørjan, være så enkel som mulig, og man skal gjenkjenne råvarene i smaken. Til daglig er Ørjan kokk ved Bekkjarvik Gjestgiveri på Austevoll i Hordaland, et gjestgiveri som har fått internasjonal anerkjennelse og en plass i den internasjonale matguiden, Guide Michelin.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2016 Forfatter Ørjan Johannessen
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202524470
Antall sider 207 Dimensjoner 21,7cm x 25,6cm x 2,1cm
Vekt 980 gram Leverandør SentralDistribusjon AS
Illustratør Tom Haga Emner og form Generell matlaging og oppskrifter, Kokebøker, Faglitteratur

Anmeldelser

"Hvis du er nysgjerrig på hva en verdensmester i kokkekunst serverer sine gode venner og familie når fredagen kommer, vil du finne mye godt her. Mat er følelser, noe som tydelig blir synliggjort. Du kan enten velge en typisk tradisjonsrett her hjemmefra eller driste deg på en smak fra Danmark, Italia eller Frankrike, eller hva med noe godt fra Asia?" Lars Guldbrandsen, Dagbladet