Ensomhetens språk (BOK)

Jan-Philipp Sendker

Slippes 04/01
179,00 17900
Kan forhåndsbestilles - sendes vanligvis 1-2 dager før utgivelsesdato
Ensomhetens språk er en frittstående oppfølger til Hviskende skygger, og vi møter igjen den amerikanske journalisten Paul Leibovitz. Kjærligheten til den kinesiske kjæresten Christine har fått ham til å glemme sorgen over den døde sønnen, og han trives bedre med livet i Hongkong. Men en dag får Christine et brev fra broren sin som leder dem inn på farlige veier. Broren forteller at landsbyen utenfor Shanghai har blitt rammet av en mystisk sykdom, og ber om hjelp. Når Paul og Christine kommer dit, oppdager de en miljøkatastrofe ingen vil ta ansvar for. Det kinesiske samfunnet preges av kynisme, maktmisbruk og korrupsjon, men Paul er fast bestemt på å ta opp kampen for rettferdighet - til tross for at både forholdet til Christine og hans eget liv er i fare.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2019 Forfatter Jan-Philipp Sendker
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202621681
Antall sider 352 Dimensjoner 13cm x 20,5cm x 2,6cm
Vekt 347 gram Oversetter Kurt Hanssen
Originalspråk Engelsk Originaltittel The language of solitude
Emner og form Moderne litteratur, Skjønnlitteratur som er oversatt, Kina, Mediamiljøer, Korrupsjon, Romaner, Skjønnlitteratur