Epileptisk (BOK)

David B.

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
I denne selvbiografiske tegneserieromanen forteller David B. en gripende historie om livet sammen med storebroren som har epilepsi. Jean-Christophes sykdom møtes med mye uforstand, og familien kommer i opposisjon til helsevesenet og det etablerte samfunnet. De oppsøker alternative bokollektiver og prøver ut forskjellige behandlingsformer - mange avarter av 70-tallets motkultur. Stadige forhåpninger og tilbakeslag tærer på familien. Erfaringene med brorens sykdom har stor innvirkning på Davids utvikling og de valgene han tar i livet, og ikke minst hvilken retning han går i som kunstner. Epileptisk er et hovedverk i moderne europeisk tegneseriekunst. Samspillet mellom den personlige fortellerstemmen og de vakre og uttrykksfulle tegningene gir den bredt anlagte historien en sjelden dybde. Den er preget av sterke metaforer og en imponerende ærlighet og menneskelighet.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2007 Litteraturtype Skjønnlitteratur
Forfatter David B. Forlag
No Comprendo Press
ISBN 9788291187716 Antall sider 380
Dimensjoner 24cm x 17cm x 2,9cm Vekt 958 gram
Oversetter Thomas Lundbo Originalspråk Fransk
Originaltittel L'ascension du haut mal Litterære priser Sproingprisen utenlandsk klasse, 2007
Leverandør Forlagsentralen ANS Illustratør David B.
Emner og form Tegneserieromaner, tegneserier, og tegneseriestriper, Skjønnlitteratur som er oversatt, Epilepsi, Familie, Grafiske romaner, Skjønnlitteratur

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende