Erindring om kjærligheten - roman (BOK)

Kirsten Thorup

332,00 33200 Veil. pris 379,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Vinner av Nordisk råds litteraturpris 2017. Tara er ingen ideell mor, og Siri er ikke den mest tilgivende datteren. Selv om Tara elsker Siri over alt på jord, er rollen som mamma mer enn hun kan makte. Hun er naiv og godtroende, og roter seg gang på gang inn i problemer, både i jobben og i kjærligheten. I dette kaoset, med en fraværende far som har nok med seg selv, vokser Siri opp, og hun lærer seg tidlig at hun må klare seg selv. Romanen handler om den ubetingede, men også krevende kjærligheten som finnes mellom en mor og en datter, samtidig som den er et kraftig tidsbilde fra andre halvdel av det tjuende århundret. Kirsten Thorup er en av dansk litteraturs modigste og mest eksperimentelle forfattere. Erindring om kjærligheten er et kraftfullt og realistisk portrett av de spenninger som kan oppstå i et nært familieforhold, og vanskene med å tilgi dem man elsker. Kirsten Thorup er født i Danmark i 1942. Hun har skrevet flere diktsamlinger, romaner og skuespill, og bøkene hennes er oversatt til 15 språk. I 2017 ble hun tildelt Nordisk råds litteraturpris for Erindring om kjærligheten.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2018 Forfatter Kirsten Thorup
Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205513594
Antall sider 462 Dimensjoner 14,1cm x 21,4cm x 3,3cm
Vekt 564 gram Oversetter Bente Klinge
Originalspråk Dansk Originaltittel Erindring om kærligheden
Litterære priser Nordisk Råds litteraturpris, 2017 Emner og form Moderne litteratur, Skjønnlitteratur som er oversatt, Mødre, Kjærlighet, Romaner, Skjønnlitteratur