Brev fra min barndom (BOK)

Emma Reyes

332,00 33200 Veil. pris 379,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 2-6 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Den columbianske kunstneren Emma Reyes vokste opp som lutfattig og foreldreløs, innestengt i et kloster sammen med søsteren Helena. De ble utnyttet og krenket på det groveste av de fleste voksne. Dette er en levende fortelling om en hjerteskjærende barndom, fortalt av Emma selv. Brev fra min barndom ble kåret til årets bok i Columbia 2012. Boken er hyllet i en rekke land og ble varmt omfavnet av nobelprisvinneren i litteratur, Gabriel García Márquez.
Anmeldelser
«Forbløffende og skarpt poestisk... Hun har en gave som ligner Gabriel Garcia Márquez'» «Colombianske Emma Reyes' «Brev fra min barndom» er et brutalt, rørende og poetisk stykke erindringslitteratur som ligner lite annet jeg har lest. [...] «Brev fra min barndom» inneholder det meste: Det groteske, det skremmende, det absurde og det komiske. Men heldigvis også det kjærlige.»
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2019 Forfatter Emma Reyes
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202496968
Antall sider 237 Dimensjoner 13,7cm x 21,1cm x 2,4cm
Vekt 378 gram Oversetter Signe Prøis
Originalspråk Spansk Originaltittel Memoria por correspondencia
Emner og form Selvbiografier: kunst og underholdning, Fattigdom og arbeidsledighet, Barnemishandling, Colombia, Kunstnere, Barndom, Fattigdom, Mishandling, Selvbiografier, Brevsamlinger, Faglitteratur

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende