Erotika (BOK)

Inger Wold Lund

323,00 32300 Veil. pris 369,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Hva er erotikk? Eller det erotiske? Dette kan virke som spørsmål med enkle svar, i hvert fall når man ser hvordan de besvares av massemediene. Erotika byr på friske tilnærminger til temaer man skulle tro var ferdigbehandlet. Her finnes pirrende tekster om korte møter, men også humoristiske skildringer av avbrutte samleier. Sjelden har tilsynelatende lette tekster formidlet en slik tyngde.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2017 Forfatter Inger Wold Lund
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202544034
Antall sider 109 Dimensjoner 13,8cm x 21,1cm x 1,5cm
Vekt 232 gram Leverandør SentralDistribusjon AS
Emner og form Erotikk, Prosastykker, Skjønnlitteratur

Anmeldelser

«I 'Erotika' spør Inger Wold Lund hva det erotiske er og kan være og frigjør leseren fra gitt forventninger av hva det kan romme. [... Hun] gir leseren muligheten til å oppleve det erotiske på nytt, i livet som i litteraturen. [...] Samtidig viser den vei videre i Inger Wold Lunds forfatter- og kunstnerskap». Camilla Chams, BLA «Hun viser at erotikk kan være mye mer enn skildringer av vill og hemningsløs sex. Heller enn å beskrive erigerte peniser som penetrerer svulmende vaginaer, er tekstene avspeilinger av situasjoner hvor slike elementer har vært tilstede, men hvor det som vies litterær oppmerksomhet er tingene som skjer før, under og etterpå [...] EROTIKAs spesielle innfallsvinkel til seksualitet gjør boken til en spesiell og etterlengtet leseropplevelse. Hvis du er blant dem som har avskrevet erotisk litteratu... «Pirrende, humoristisk og overraskende - visst går det an å skrive godt om erotikk!» Stine Okkelmo Thorp, Kk

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende