Sett av den døde (BOK)

Eirik Husby Sæther

332,00 33200 Veil. pris 379,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
I Sett av den døde av Eirik Husby Sæther møter vi politietterforsker Mikael Wulf. En kvinne sitter på kne i skinnegangen ved Oslo S. Når toget treffer, blir hodet kuttet av. Mikael Wulf finner til slutt hodet under vognene. Øynene hennes røper at det ikke var selvmord. Kvinnen bærer de prostituertes merke, en kul på foten etter å ha gått for langt i trange stiletter. Mikael er sikker på at morderen må ha vært en kunde. For å komme til gjerningspersonen, må han finne ut hvem hun var. Men han vet ikke en gang navnet hennes. Hun blir det ene liket som han ikke kan glemme.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2018 Forfatter Eirik Husby Sæther
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202573676
Antall sider 366 Dimensjoner 14cm x 21,2cm x 3cm
Vekt 507 gram Emner og form Kriminal: politi, Oslo, Romaner, Krim, Politi og detektiver, Skjønnlitteratur

Anmeldelser

"Sett av den døde er en eksepsjonelt god kriminalroman, som jeg virkelig håper folk får øyene opp for.» Simen Ingemundsen, Boktimmy "Det er tydelig at Eirik Husby Sæther er kjent med miljøene han beskriver i bøkene sine. Her er det prostitusjonsmiljøet i hovedstaden som blir beskrevet på en veldig troverdig måte. Man kjenner nesten på kroppen de utfordringene disse kvinnene lever med, så godt syns jeg han beskriver miljøet og jentene." "Er du glad i realistisk krim, så er jeg ganske sikker på at du vil like Sett av den døde." Ann Christin Berg, My criminal mind