Et nytt mørke (BOK)

Joseph Delaney

174,00 17400 Veil. pris 199,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Tre nye bøker i legenden om den siste lærling En hær av grusomme skapninger samler seg i nord. De skal invadere landene, gjøre menneskene til slaver, og spre frykt over hele verden. Tom Ward er skrømtvokter og den eneste som kan beskytte sitt område fra ondskapen. Men han er bare 17 år. Lærlingtiden hans ble kort da mesteren døde i et brutalt slag. Klarer folket å stole på Tom og evnene hans? Samtidig dukker 15 år gamle Jenny opp ¿ syvende datter av syvende datter ¿ som vil bli Toms første lærling. Den første kvinnelige skrømtvokter. Tom og Jenny må slå seg sammen med en snikmorder for å møte fienden fra nord. Joseph Delaneys bøker har sine røtter i Lancashires rike folkesagn, mytologi og geografi. Kombinert med spennende historiefortelling og iskalde grøss, er bøkene om Den siste lærling blitt internasjonale bestselgere.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2018 Forfatter Joseph Delaney
Forlag
Aschehoug
ISBN 9788203263859
Antall sider 348 Dimensjoner 13,4cm x 20,6cm x 2,1cm
Vekt 357 gram Nivå 12-16 år
Oversetter Morten Hansen Originalspråk Engelsk
Originaltittel A new darkness Illustratør David Wyatt
Emner og form Skjønnlitteratur for barn og ungdom: fantasy og magisk realisme, Skjønnlitteratur for barn og ungdom: grøssere og spøkelseshistorier, Romaner, Fantasy, Grøssere, Skjønnlitteratur

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i