Et sprang i tiden (BOK)

Madeleine L'Engle

262,00 26200 Veil. pris 299,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
"Det var en mørk og stormfull natt." Slik starter den mest leste barneromanen i USA gjennom de siste 50 årene, Et sprang i tiden. Romanen ble første gang utgitt i USA i 1962. Våren 2018 lanserer Disney filmversjonen av bestselgerromanen. Samtidig foreligger Madeleine L'Engles klassikerroman i ny, norsk språkdrakt av den prisbelønte forfatteren og oversetteren Heidi Sævareid. I jakten etter den forsvunne faren, må hovedpersonen Meg reise i skyggene av en ond kraft som formørker kosmos sammen med den fem år gamle broren sin og skolens populære atlet. Skal de klare å bekjempe denne onde kraften, må de hente styrke i seg selv og i hverandre. Barna reiser igjennom tid og rom og oppdager tesserakten, som gjør det mulig å forflytte seg i tiden. Historien handler blant annet om hvordan mennesket i møte med ondskap kan overkomme egne begrensninger og redsler for å nedkjempe de mørke kreftene. Dette er en spennende og engasjerende fortelling om nødvendigheten av å stole på, respektere og elske seg selv. Passer for lesere fra 9 år og oppover.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2018 Forfatter Madeleine L'Engle
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202569143
Antall sider 187 Dimensjoner 13,8cm x 21,2cm x 1,8cm
Vekt 316 gram Nivå 9-12 år
Oversetter Heidi Sævareid Originalspråk Engelsk
Originaltittel A wrinkle in time Emner og form Skjønnlitteratur for barn og ungdom: fantasy og magisk realisme, Skjønnlitteratur for barn og ungdom: science fiction, Familie, Romaner, Fantasy, Science fiction, Skjønnlitteratur

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende