Et større vi - til forsvar for livet (BOK)

Geir Lippestad

169,00 16900
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Hvorfor er det så vanskelig å akseptere at våre medmennesker kan ha helt andre målestokker for livsglede enn de vi selv har, enten de er syke, funksjonshemmede, kommer fra andre kulturer eller kort sagt: er annerledes enn oss selv? Lippestad registrerer med stigende uro hvordan vi, i velstående, velutdannede og vellykkede Norge, definerer stadig trangere rammer for normalitet. I denne boken forteller han om egne erfaringer som far til en funksjonshemmet datter. Gjennom samtaler med andre som har kjent på kroppen hvordan samfunnet reagerer på barn som er annerledes, gjennom sitt møte med Desmond Tutu og sine besøk i en syrisk flyktningeleir i Libanon utfordrer han verdisyn og holdninger som er utbredt i dagens Norge. Rammen om Lippestads møter med andre som har stått overfor krevende etiske valg, er hans egen opplevelse av å miste sin eldste datter så altfor tidlig.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2017 Forfatter Geir Lippestad
Medforfatter Jon Gangdal Forlag
Aschehoug
ISBN 9788203296673 Antall sider 174
Dimensjoner 13,1cm x 20,7cm x 1,4cm Vekt 182 gram
Leverandør Forlagsentralen ANS Emner og form Etiske dilemma og debatter, Norge, Barn, Funksjonshemmede, Etikk, Personlige beretninger, Faglitteratur