Inngår i kampanje
  • Gratis frakt på årets bøker
  • Lesehest

Etterliv (BOK)

Abdulrazak Gurnah

Slippes 06/05
349,00 34900 Veil. pris 399,00
star icon Forhåndsbestilling Kommer for salg 06/05
Frakt fra 0,- Billigste alternativ gratis
Beskrivelse
Nobelprisvinner i litteratur 2021 Ni år gammel rømmer Ilyas hjemmefra og blir bortført av tyske kolonitropper. Da han vender tilbake til landsbyen sin på Afrikas østkyst, oppdager han at foreldrene er døde, og at søsteren Afiya er gitt bort. Hamza vender også tilbake til byen han en gang bodde i. Han ble solgt av familien sin, og sluttet seg senere til de tyske troppene under krigen. Fattig og nedbrutt ønsker Hamza å leve et anstendig liv og vinne Afiyas kjærlighet. Skjebnen fører disse unge menneskenes liv sammen, men trusselen om en ny krig formørker tilværelsen deres og truer igjen med å rive dem opp og føre dem vekk fra hverandre. Abdulrazak Gurnah skriver aktuelt og allment om menneskers opplevelse av utenforskap og ønsket om å skape seg et nytt liv, og bøkene hans befinner seg i spenningsfeltet mellom enkeltpersoners skjebne og den kollektive historiefortellingen. Etterliv er nobelprisvinner Abdulrazak Gurnahs fjerde bok oversatt til norsk.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2022 Forfatter Abdulrazak Gurnah
Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205566897
Oversetter Tone Formo Originalspråk Engelsk
Originaltittel Afterlives Emner og form Moderne litteratur, Historiske romaner, Skjønnlitteratur som er oversatt, Kolonialisme og imperialisme, Væpnede konflikter, Tanzania, Kolonialisme, Krig, Familie, Sorg, Romaner, Historisk litteratur, 1900-1945, Skjønnlitteratur