Ettermiddag på Amazonas (BOK)

Mary Pope Osborne

157,00 15700 Veil. pris 179,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
En dag oppdager Jack og Annie en hytte høyt oppe i et tre. Hytta er full av bøker, og når de slår opp i en bok og ønsker seg et sted - så skjer nettopp det. Jack og Annie har tidligere møtt dinosaurer, sjørøvere, vært i riddertiden og i det gamle Egypt. I denne boka går reisen til regnskogen i Sør-Amerika. Det tar ikke lang tid før de går seg vill i regnskogen hvor det skjuler seg mange farer. Vil de klare å finne tilbake til tidsmaskinen og komme seg hjem? Serien Tidsmaskinen av Mary Pope Osborne er en populær serie med lettleste og underholdende bøker som bygger på tidsreiser. Serien er oversatt til 35 språk, og har solgt svimlende 130 millioner bøker på verdensbasis og leses av barn over hele verden. I 2016 ble filmrettighetene solgt til Lionsgate. Bøkene passer perfekt for de som har lært å lese og som er interessert i spennende historier og faktaopplysninger om alt fra dinosaurer, til sjørøvere, mumier og riddere. Det er totalt åtte bøker om Jack og Annie på norsk, og i 2016 kjøpte Lionsgate rettighetene til å lage film om de eventyrlystne søsknene.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2017 Forfatter Mary Pope Osborne
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202527990
Antall sider 84 Dimensjoner 15,4cm x 21,7cm x 1,4cm
Vekt 317 gram Nivå 6-9 år
Oversetter Øystein Rosse Originalspråk Engelsk
Originaltittel Afternoon on the Amazon Leverandør SentralDistribusjon AS
Illustratør Philip Hauglin Emner og form Skjønnlitteratur for barn og ungdom: dyrehistorier, Sør-Amerika, Regnskoger, Tidsreiser, Romaner, Lettlest, Skjønnlitteratur