Eventyrlig - jakten på de beste norske råvarene (BOK)

Karla Siverts

382,00 38200 Veil. pris 449,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
EVENTYRLIG er en lidenskapelig kokebok, med Karlas aller beste retter av de fineste norske råvarene som strutter av rene smaker, kreativitet og kjærlighet til det unike norske. Det norske matfatet er et eventyr. Mange av råvarene i dette landet er i den absolutte verdensklasse, og flere og flere begynner endelig å innse det. Topprestauranter som tidligere importerte matvarer fra middelhavslandene, foretrekker mer og mer å tilby unike norske produkter. Ord som kortreist, sesongbasert og økologisk har blitt hedersbetegnelser, og de tusen hjemmekjøkken flommer over av friske, ferske og rene, norske ingredienser. Karla Siverts var kjøkkensjef på den kritikerroste restauranten Smalhans i Oslo, hvor fokuset er en raffinert utgave av norsk husmannskost. I denne boken tar hun oss med på en reise inn i dette eventyrlandet av smaker. Hun finner fram den beste sjømaten, de flotteste grønnsakene, de beste meieriproduktene og det fineste kjøttet som det norske landskapet kan frambringe. Vi reiser til fjells og ut i havgapet, og høster av det naturlige mangfoldet som landet byr på. Smaken av Norge er et eventyr, og det er på høy tid å nyte den for hva den er verdt. En eventyrlig historie som skriver seg selv mens vi opplever den her og nå. Karla Siverts døde i juni 2016, noen dager før hun skulle fylle 29 år. Derfor er det med stolthet vi nå deler hennes matsfilosofi og matkunnskap som vi bør ta med oss i våre liv. Boken er laget av teamet Mats Widen, Øivind Hånes og Kenneth Hansen

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2016 Forfatter Karla Siverts
Medforfatter Øivind Hånes Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205479845 Antall sider 300
Dimensjoner 23,3cm x 28,8cm x 4cm Vekt 1656 gram
Leverandør Forlagsentralen ANS Illustratør Mats Widén
Emner og form Nasjonale og regionale kjøkken, Kokebøker av kjente personer, Norge, Kokebøker, Faglitteratur