Familieoppgjøret - roman (BOK)

Cynthia D'Aprix Sweeney

332,00 33200 Veil. pris 379,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Familieoppgjøret er en varm, morsom og innsiktsfull roman om de til tider skjøre, men også uslitelige båndene som binder en familie sammen. En iskald høstdag på Manhattan: Melody, Beatrice og Jack forbereder seg på konfrontasjon med sin karismatiske, selvopptatte storebror, Leo, hvis hensynsløse atferd har kostet dem dyrt: Kontoen med deres felles arv er mer eller mindre tømt etter en erstatningssak, rett før pengene skulle utbetales til alle søsknene. Melody, Beatrice og Jack har satt sin lit til arven, som skulle løse alle deres problemer, men plutselig er grunnen revet vekk fra under dem. Det er duket for familiedrama: Greier Leo å betale tilbake pengene, slik søsknene forlanger? Eller må de legge framtiden sin på ny? Familieoppgjøret er en varm, morsom og sanselig roman om sterke familiebånd, om å lene oss til hverandre når det blåser som verst, men ikke alltid makte å ta hverandre imot.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2017 Forfatter Cynthia D'Aprix Sweeney
Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205493636
Antall sider 383 Dimensjoner 13,9cm x 21,3cm x 2,9cm
Vekt 474 gram Oversetter Bente Klinge
Originalspråk Engelsk Originaltittel The nest
Leverandør Forlagsentralen ANS Emner og form Moderne litteratur, Skjønnlitteratur som er oversatt, New York City, Søsken, Romaner, New York, Skjønnlitteratur

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende