Inngår i
  • Januarsalg - 60 til 99,-

Fantomsmerte - kriminalroman (BOK)

Thomas Enger

69,00 6900 Veil. pris 199,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare 2+ på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Norsk krimsensasjon - solgt til 18 land! "Finner du ut hvem som har lurt meg, så skal jeg fortelle deg hva som skjedde den dagen sønnen din døde." Det er beskjeden krimjournalisten Henning Juul får fra den fengslede ekstorpedoen Tore Pulli. Han hevder han er uskyldig dømt for drap, og vil at Juul skal finne den egentlige morderen. Snart går det opp for ham at han må avsløre ikke bare én, men flere drapsmenn. Drapsmenn som aldri har vært farligere. «Drivende.» Per-Magne Midjo, Trønder-Avisa OA «Engers største styrke er at han greier å bevare et jevnt spenningsnivå og driv gjennom hele fortellingen, den klapper aldri sammen.» Ørjan Greiff Johnsen, Adresseavisen «... ventetiden har bestemt ikke været forgæves - Fantomsmerte er en fantastisk spændende bog.» Den danske bokbloggeren Mette Camilla Melgård, alias txtgirl «... läste ut den i två sittningar. Så jävla skönt! Jag ville bara läsa och vila och läsa hela helgen.» Den svenske bokbloggeren Johanna Lindbäck, alias Bokhora Første krim i serien om nettjournalisten Henning Juul, Skinndød, er solgt til hele 18 land, England og USA inkludert. Boken er første bind i en planlagt krimserie på seks. Filmrettighetene er solgt for samtlige seks bøker. Da Skinndød ble utgitt på dansk, gikk den inn på 1. plass på bestselgerlistene. Fantomsmerte er bok to i serien. Det anerkjente amerikanske forlaget Simon & Schuster vil lansere Thomas Enger i kjølvannet av Henning Mankell og Stieg Larsson. Thomas Engers hjemmeside NAVN: Thomas Enger FØDT: 1973 YKRE: Krimforfatter FAMILIE: Benedicte, Theodor og Henny BOR: I en leilighet på Grünerløkka, Oslo ANTALL KRIMINALROMANER TIL NÅ: Skinndød er Engers første i en planlagt serie på seks bøker om nettjournalisten Henning Juul. Fantomsmerte (2011) er den andre. FORFATTERFORBILDER: Harlan Coben, Henning Mankell, Jo Nesbø, Mark Billingham
terningkast5
«Drivende.»
Per-Magne Midjo, Trønder-Avisa  OA «Engers største styrke er at han greier å bevare et jevnt spenningsnivå og driv gjennom hele fortellingen, den klapper aldri sammen.»
Ørjan Greiff Johnsen, Adresseavisen «... ventetiden har bestemt ikke været forgæves - Fantomsmerte er en fantastisk spændende bog.»
Den danske bokbloggeren Mette Camilla Melgård, alias txtgirl «... läste ut den i två sittningar. Så jävla skönt! Jag ville bara läsa och vila och läsa hela helgen.»
Den svenske bokbloggeren Johanna Lindbäck, alias BokhoraFørste krim i serien om nettjournalisten Henning Juul, Skinndød, er solgt til hele 18 land, England og USA inkludert. Boken er første bind i en planlagt krimserie på seks. Filmrettighetene er solgt for samtlige seks bøker.Da Skinndød ble utgitt på dansk, gikk den inn på 1. plass på bestselgerlistene. Fantomsmerte er bok to i serien.Det anerkjente amerikanske forlaget Simon & Schuster vil lansere Thomas Enger i kjølvannet av Henning Mankell og Stieg Larsson.Thomas Engers hjemmeside NAVN: Thomas Enger
FØDT: 1973
YKRE: Krimforfatter
FAMILIE: Benedicte, Theodor og Henny
BOR: I en leilighet på Grünerløkka, Oslo
ANTALL KRIMINALROMANER TIL NÅ: Skinndød er Engers første i en planlagt serie på seks bøker om nettjournalisten Henning Juul. Fantomsmerte (2011) er den andre.
FORFATTERFORBILDER: Harlan Coben, Henning Mankell, Jo Nesbø, Mark Billingham]]>
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2012 Litteraturtype Skjønnlitteratur
Forfatter Thomas Enger Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205422933 Antall sider 396
Dimensjoner 11,6cm x 18,6cm x 2,3cm Vekt 253 gram
Emner og form Krim og mysterier, Oslo, Mediamiljøer, Romaner, Krim, Skjønnlitteratur