Inngår i kampanje

Fermentert mat - ekte og godt, helt fra bunnen (BOK)

Anne Elisabeth Scheen

Slippes 10/01
332,00 33200 Veil. pris 379,00
Kan forhåndsbestilles - sendes vanligvis 1-2 dager før utgivelsesdato
Fermentering er både trendy og sunt, og så smaker det veldig godt! På stjernerestauranter som Maaemo serveres det flere retter med fermentert mat. Fermentering er en gammel konserveringsmetode som på kort tid har blitt veldig populær. Fermentert mat er en kokebok full av matglede og sunne og smakfulle oppskrifter. Du lærer å lage mat på tradisjonelt vis, slik bestemor gjorde, mat med lang holdbarhet og full av smaker som for mange er gått i glemmeboken, eller kanskje aldri har smakt. I tillegg til grunnoppskrifter som surdeig, surkål, kimchi, yoghurt, ketchup, chilipasta, ingefærøl og kombucha, får du også vite hvordan du kan servere dette i hverdagen.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2019 Forfatter Anne Elisabeth Scheen
Forlag
Gursli Berg forl.
ISBN 9788293311621
Antall sider 160 Emner og form Matlaging: konservering og frysing, Hjemmekonservering, Kokebøker, Faglitteratur