Fisk og vin (BOK)

Trond Moi, Toralf Bølgen

Nytt opplag ventes 24/04.
Dette er sjømatens ABC, fra abbor til ål. En perfekt gavebok! .«Finnes det en mer takknemlig oppgave enn å lage en kokebok om fisk og skall.dyr? Det må i så fall være å skulle velge ut de vinene som passer best til disse fantastiske råvarene. For smaken av fersk fisk og skalldyr er et sant eventyr.» Fisk & Vin inneholder 200 oppskrifter på tradisjonelle retter så vel som eksotiske. Etter en generell innføring om fisk, skalldyr og vin, og en gjennomgang av de tre «store» hvitvinsdruene, får du vinforslag til hver rett. Du får råd om hvilke viner som passer sammen med akkurat de råvarene og det tilbehøret du har valgt.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2006 Litteraturtype Faglitteratur
Forfatter Toralf Bølgen, Trond Moi Medforfatter Øivind Hånes
Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205361966
Antall sider 384 Dimensjoner 20,2cm x 26,8cm x 3,7cm
Vekt 1350 gram Leverandør Forlagsentralen ANS
Illustratør Mats Widén Emner og form Matlaging med fisk og sjømat, Fiskeretter, Vin, Kokebøker, Faglitteratur