Fjellmat - vilt, rått og godt (BOK)

Fjellmat - vilt, rått og godt (BOK)

Bodil Nordjore

297,00 29700 Veil. pris 349,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Bodil Nordjore, turbobudeia, inviterer deg til kjøkkenet sitt i Vinje i Telemark, og her kan du regne med å bli tatt godt vare på. I fjellbygdene er det fortsatt gjestfrihet, nærhet og ærlighet - og den ekte og enkle maten. Dette er egenskaper som Bodil ønsker å fremheve spesielt; ja som er hennes ledetråd i sitt liv som matmenneske og som matformidler. I denne boka finner du gode historier om mat og mennesker, men fremfor alt Bodils gode oppskrifter. Noen eksempler: røykte og saltede sauseskanker, reindsyrkjøtt kokt i rømme, Vesaaskurv og Mogapølser, Fjukande hollendarer, kaffegraut og nevagraut, kalvedans og tyttebærgrøt.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2011 Forfatter Bodil Nordjore
Medforfatter Bo Lilledal Andersen Forlag
Cappelen Damm faktum
ISBN 9788202361020 Antall sider 174
Dimensjoner 20,4cm x 27,9cm x 1,6cm Vekt 873 gram
Illustratør Mona Gundersen Emner og form Generell matlaging og oppskrifter, Nasjonale og regionale kjøkken, Norge, Kulturhistorie, Fjellområder, Kokebøker, Faglitteratur

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende