Fluktruten (BOK)

Arnaldur Indridason

Slippes 28/02
179,00 17900
Kan forhåndsbestilles - sendes vanligvis 1-2 dager før utgivelsesdato
Fluktruten er den tredje boka i serien om etterforskerne Flovent og Thorson. Krigen har kommet til Skandinavia. I Petsamo i Finland, helt ytterst ved Barentshavet, venter en ung kvinne på at forloveden skal komme fra København. Den unge paret planlegger å reise hjem til Island med skipet Esja. Men forloveden dukker aldri opp på møtestedet, og kvinnen blir tvunget til å reise alene. Da hun stiger i land på Island, kryr det av amerikanske soldater i gatene. Våren 1943 blir et lik skylt opp på stranden ved Nautholsvik. Et annet sted blir en ung mann grovt overfalt av amerikanske soldater. Samtidig forsvinner en ung kvinne som har tilbrakt mye tid med amerikanske soldater. I etterforskningen av de tilsynelatende ulike sakene blir Flovent og Thorson satt på sitt livs største prøve.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2019 Forfatter Arnaldur Indridason
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202622190
Oversetter Silje Beite Løken Originalspråk Islandsk
Originaltittel Petsamo Emner og form Kriminal: politi, Skjønnlitteratur som er oversatt, Island, Romaner, Krim, Politi og detektiver, 1939-1945, Skjønnlitteratur

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende