Foreldrebyrået - velg en perfekt mamma og pappa (LYDBOK)

Foreldrebyrået - velg en perfekt mamma og pappa (LYDBOK)

David Baddiel

149,00 14900
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Barry er lut lei foreldrene sine. De er kjedelige, de er strenge og det er deres skyld at han heter Barry. Derfor ønsker han seg noen nye, bedre foreldre - og så blir han dratt med til Foreldrebyrået, hvor barn får velge seg perfekte foreldre. Det er som om en drøm går i oppfyllelse, men det tar ikke lang tid før Barry skjønner at det å velge nye foreldre er mye vanskeligere enn han hadde trodd ... David Baddiel er en britisk komiker og radio-og TV-personlighet. Han har skrevet flere kritikerroste romaner. «Foreldrebyrået» er den første boken han har skrevet for barn. David bor i London sammen med familien sin. Han håper barna hans ikke kommer til å kontakte Foreldrebyrået med det første.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding CD
Utgitt 2018 Forfatter David Baddiel
Forlag
Lydbokforl.
ISBN 9788242174390
Dimensjoner 13,9cm x 14,4cm x 1,5cm Vekt 145 gram
Nivå 9-12 år Oversetter Line Almhjell
Originalspråk Engelsk Originaltittel The parent agency
Andre medvirkende Knut Erik Engemoen Emner og form Skjønnlitteratur for barn og ungdom: familie, Skjønnlitteratur for barn og ungdom: humor, Foreldre, Romaner, Lydbøker, Humor, Skjønnlitteratur