Det er du som er voksen - om å lykkes i foreldrerollen (BOK)

Anne Nielsen

Slippes 04/01
179,00 17900
Kan forhåndsbestilles - sendes vanligvis 1-2 dager før utgivelsesdato
Mange foreldre har en ettergivende oppdragelsesstil, barna får bestemme mye og får mange valg. Vi ønsker oss glade og fornøyde barn, men får i stedet små prinser og prinsesser som ikke lærer å ta hensyn til andre. Barna blir trygge og viljesterke, men også grenseløse og utakknemlige. På skolen blir det ofte bråk, fordi alle forventer oppmerksomhet og service. Forfatteren gjennomgår ulike oppdragelsesstiler, personlig autoritet i praksis, samt barns utvikling, modning og læring. Hun forklarer hvorfor dagens barneoppdragelse er ettergivende og hva konsekvensene er. Å oppdra barn krever handlekraft og vilje til å stå oppreist selv når ungene ikke liker det vi bestemmer. Ta foreldremakta tilbake og bli en trygg voksen som barn kan stole på!
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2019 Forfatter Anne Nielsen
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202614607
Antall sider 280 Dimensjoner 13cm x 20,5cm x 2,1cm
Vekt 280 gram Emner og form Barnestell og oppdragelse: råd for foreldre, Barneoppdragelse, Faglitteratur

Anmeldelser

«Eg er veldig begeistra for boka di. Dette er den beste boka eg har lest om det å ha barn. Spennande å sjå at du klarar å lage ei så almenn og tilgjengelig bok av det eg tenker på som tyngre "alternative" idear - håpar den får masse oppmerksemd og får lang levetid.» Torill Eide, teamleder hos Tanum bokhandel Torill Eide, Torill Eide «Anne Nielsen har lyktes med å skrive en pedagogisk god, lettlest og inspirerende bok om foreldrerollen. Det gjør hun ved en fin kombinasjon av teori og eksempler, med humor og kritisk blikk på vedtatte "sannheter". Hun får oss til å reflektere over så vel egen barndom som egen oppdragerrolle. Boken er skrevet på en måte som gir deg lyst til å lese videre. Boken er nyttig lesning for både helsesøstre og foreldre.» Astrid Grydeland Ersvik, leder LaH NSF, Tidsskrift for helsesøstre «Denne boka er den beste foreldreveiledningsboka jeg har lest noen gang, og jeg har lest oppdragelseslitteratur i 30 år. Teksten er konkret, delt inn i oversiktlige kapitler og lettfattelig skrevet, selv om den går i dybden. Den kan leses litt og litt, og brukes som oppslagsbok. Boka er sterkt å anbefale, ikke bare for foreldre, men også for alle andre som har med barn å gjøre!» Kari Anna Sandvik, Alvens vikartjeneste, www.alvens.no

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende