Formørkelsen - roman (BOK)

Karin Fossum

332,00 33200 Veil. pris 379,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Formørkelsen er et farlig ekteskapsdrama og en mesterlig kriminalroman. Dette er bok 14 i serien om Konrad Sejer. Ekteparet Sylvi og Miele sjekker inn på hotell med sin femten måneder gamle sønn Elias. Den lille gutten leker på teppet i lobbyen, og resepsjonisten Sun-Lee tar bilde av ham med mobilen. Tidlig neste morgen skjer det forferdelige: Gutten styrter i døden fra hotellrommets balkong i sjuende etasje. Både Sylvi og Miele utpekes som mistenkte, og Konrad Sejer settes på saken. Parets forklaringer spriker. Det som var et ekteskap, er blitt et destruktivt og spent spill mellom to desperate voksne. I mangel på bevis blir begge foreldrene frikjent, men Sejer slipper ikke saken. Tankene hans er hos det uskyldige barnet, og denne gangen vet han at det er uhyre viktig å finne sannheten.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2018 Forfatter Karin Fossum
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202600792
Antall sider 332 Dimensjoner 21,2cm x 14cm x 2,8cm
Vekt 432 gram Emner og form Kriminal: politi, Østlandet, Romaner, Krim, Politi og detektiver, Skjønnlitteratur

Anmeldelser

"Påstand står mot påstand og der henger både saken, og denne spesielle krimboka. Egentlig er det Karin Fossum som er Norges fremste krimforfatter.." Ole Jacob Hoel, Adresseavisen "Karin Fossum skriver krim som ingen andre. Hun er mer interessert i menneskene enn forbrytelsen. Derfor er hun mer spennende å følge enn noen annen norsk krimforfatter.(...) Karin Fossum demonstrerer sitt mesterskap enda en gang." Tarald Aano, Stavanger Aftenblad "Karin Fossum viser seg nok engang som en strålende forfatter, med en sterk evne til å forsøke å forstå hva livet er. Og døden." Fredrik Wandrup, Dagbladet "Når hun dessuten evner å skape kløktige intriger og fører et sobert språk, blir resultatet deretter: Kvalitet." Finn Stenstad, Tønsbergs Blad "(...)en interessant og vellykket krim med litt ekstra ettersmak." Leif Gjerstad, Bok365 "En leseropplevelse det er verdt å ta med seg inn i høstmørket" Ida Vogt Ramslie, Drammens Tidende "Nok en gang har krimdronninga Karin Fossum levert en intens, psykologisk krimroman." Valerie Kubens, Fædrelandsvennen "Ubehagelige overraskelser finnes i Formørkelsen også, men det er hennes sedvanlige skarpe beskrivelser av menneskets mørke sider, som bærer boka, og som får deg som leser til holde pusten med jevne mellomrom." Per-Magne Midjo, Trønder-Avisa " Jeg synes den er uhyre spennende, og spenningen ligger i det psykologiske dramaet, relasjonen mellom Miele og Sylvi og det som omverdenen får med seg og hva de påvirkes av og hva de tror på." "(...) en ener blant norske forfattere. Hun nøyer seg ikke en lineær årsaksforklaring, men undersøker de mer komplekse sammenhengene som kan ligge bak. Meget bra!" Anita Ness, Artemisias verden