149,00 14900
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Søstrene Alicia (28) og Vanessa (30) er i utgangspunktet hverandres rake motsetninger. Alicia er PR-assistent og bor i en luksusleilighet på Östermalm sammen med overklassegutten Philip. For henne handler alt om å forsøke å være perfekt og passe inn. Vanessa er singel, jobber i et tv-produksjonsselskap og lever et utsvevende partyliv. Men begge slåss med sine indre demoner, og de deler lengselen etter den store kjærligheten. Deres ulikheter fører til stadige konflikter. Ingen av dem vil høre på den andres gode råd eller irettesettelser og til slutt bryter de helt med hverandre, til tross for at de innerst inne vet at de er sterkere sammen. Spørsmålet er om de kommer til å finne tilbake til hverandre og kan forsones. Søstrene Hannah Widell og Amanda Schulman driver den populære Fredagspodden i Sverige, som har cirka 300 000 lyttere hver uke. De stor også bak bestselgeren The Golden Year.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2017 Forfatter Amanda Schulman, Hannah Widell
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202545079
Antall sider 239 Dimensjoner 13,2cm x 20,5cm x 1,8cm
Vekt 242 gram Oversetter Henning Gundersen
Originalspråk Svensk Originaltittel Försoningen
Leverandør SentralDistribusjon AS Emner og form Skjønnlitteratur som er oversatt, Stockholm, Søsken, Kjærlighet, Romaner, Skjønnlitteratur