Fotball og kyss (BOK)

Mikael Thörnqvist

87,00 8700 Veil. pris 99,00
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Den første boka i serien Ballfølelse. Ballfølelse er en fotballserie om jentene på et fotballag som kjemper for laget på kamp og trening, og som underveis opplever spennende og utfordrende ting også utenfor banen. Serien kjennetegnes av fotballfaglig høy kvalitet og passer spesielt for de mellom 9 og 12 år. Da Emma begynner på fotballaget, skjer det noe med henne. Hun får fart i beina og mot i hjertet! Kanskje kan hun klare å få til alt som kreves av henne nå som hun er blitt 11 år? Ikke bare må hun lære seg fotballteknikk og lagspill. Hun prøver også å samle mot til å tørre å sove over hos en venninne, gå forbi den tøffeste gjengen på skolen og vanskeligst av alt - kysse han som hun synes er så søt! Og hva er det egentlig som foregår hjemme hos en av lagvenninnene? Blir hun slått? Hvorfor vil hun ikke snakke om det? Det å være en god lagspiller er jamme ikke bare lett.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2018 Forfatter Mikael Thörnqvist
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202577551
Antall sider 221 Dimensjoner 13,8cm x 21,2cm x 2cm
Vekt 344 gram Nivå 9-12 år
Oversetter Silje Beite Løken Originalspråk Svensk
Originaltittel Fotboll och kyssar Emner og form Skjønnlitteratur for barn og ungdom: idrettshistorier, Sverige, Fotball, Romaner, Skjønnlitteratur