Fotturer i Oslomarka (BOK)

Olav Harlem, Eivind Molde, Erik Unneberg

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Fotturer i Oslomarka inneholder 55 fantastiske turer med varierende lengde og vanskelighetsgrad. Turene er jevnt fordelt over hele Marka, og de aller lengste har forslag til overnatting på markastuer. Detaljerte tekster og et eget kart med inntegnet rute for hver tur gjør det enkelt å finne frem. Underveis kan du bade i et vann en varm sommerdag, plukke bær eller nyte utsikten fra et fint utsiktspunkt en klar høstdag. Du får informasjon om interessante kulturminner og severdigheter og gode forslag til koselige rastesteder og markastuer med servering. Her finner du inspirasjon til flotte turer i den vakre naturen rundt Oslo enten du ønsker å rusle, gå eller løpe!
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Ukjent
Utgitt 2017 Forfatter Eivind Molde, Erik Unneberg, Olav Harlem
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202532482
Antall sider 143 Dimensjoner 15,4cm x 21,5cm x 1,2cm
Vekt 356 gram Leverandør SentralDistribusjon AS
Emner og form Reisehåndbøker, Turgåing, vandring, Oslo, Fotturer, Turguider, Østlandet, Faglitteratur

Anmeldelser

OLAV HARLEM, ERIK UNNEBERG OG EIVIND MOLDE er tre av Oslomarkas gentlemen. Som friluftslivets tre musketerer har de gjennom flere bokutgivelser vist at de kan Marka ut og inn. Tidligere har det kommet til uttrykk blant annet i bøker om skiturer og sykkelturer i Marka. Nå har turen kommet til fotturer, og ikke uventet har også det blitt en spennende og nyttig bok. Det er ingen tvil om at de tre herrer til fulle behersker «the noble art of hiking». (...) Det er ingen tvil om at denne boken fors...