Four Tales (BOK)

Philip Pullman

199,00 19900
Utsolgt fra forlag
Four Tales brings together Clockwork, The Firework-Maker's Daughter, I was a Rat!, and The Scarecrow and His Servant. Four stories and a new prologue and epilogue from the uniquely talented Philip Pullman. Drawing on the rich tradition of fairytales, the collection will amuse, engage, and delight readers.


Språk Engelsk Engelsk Innbinding Innbundet
Utgitt 2010 Forfatter Philip Pullman
Random House Children's Books
ISBN 9780385619196
Antall sider 640 Dimensjoner 16,4cm x 22,2cm x 5,3cm
Vekt 888 gram Leverandør Bertram Trading Ltd