Frie kaker - kunsten å bake supergode kaker uten melk/mel/egg/sukker (BOK)

Anne Spurkland

297,00 29700 Veil. pris 349,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Hvorfor skal det være sånn at dersom man ikke tåler en av de elementære ingrediensene i kakebaking . melk, mel eller egg . så avspises man ofte med fruktsalat eller is? Det er kjedelig, og det må slett ikke være sånn. Med et hjerte som banker for allergikerne har Anne Spurkland laget en kakebok med oppskrifter for enhver anledning. I bokas første del finner du et kapittel om kakekjemi, som forklarer hvilken funksjon de ulike ingrediensene har i bakingen. Når du først har lært deg de grunnleggende prosessene, er det lett å eksperimentere på egen hånd. For selv om boka inneholder et vell av inspirerende oppskrifter, er Annes mål at du selv tør å prøve deg fram, og siste kapittel i boka kalles «Kaker fri for konvensjoner». Dette er en bok for allergikere, venner av allergikere, den som vil spise mindre sukker eller hvetemel, den som baker på impuls og ikke nødvendigvis har alle de «rette» ingrediensene i skapet og den som elsker å bake kaker og som syns det er morsomt å eksperimentere.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2011 Litteraturtype Faglitteratur
Forfatter Anne Spurkland Forlag
Spartacus
ISBN 9788243006232 Antall sider 318
Dimensjoner 17,8cm x 20,6cm x 2,3cm Vekt 814 gram
Leverandør SentralDistribusjon AS Illustratør Anne Spurkland
Emner og form Diett og helsekost, Matlaging: kaker, baking, glasur og kakepynting, Kaker, Allergi, Kokebøker, Faglitteratur

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende