Inngår i kampanje

Fritter shjiten (BOK)

Reneé Fagerhøi

349,00 34900 Veil. pris 399,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
«Fritter shjiten» er den første kokeboken til Top Chef-vinner Reneé Fagerhøi. Den sjenerøse og energiske trondhjemskokken knytter sine egne barndomsminner, musikkglede, film- og reiseopplevelser opp mot matrettene. Hun viser mangfoldet av kulinariske inspirasjonskilder. Med et nostaligisk bakteppe lager hun gammeldagse retter med personlig vri, klassiske retter med ny presentasjon og en mengde oppskrifter som sikkert er nye for de fleste. Reneé Fagerhøi vokste opp på en antroposofisk Camphill-gård, gikk på Steinerskolen og kommer fra en vegetarfamilie. En grønnsaksrett skal ikke være «en god vegetarrett», men en deilig rett i seg selv. På et tidspunkt begynte Reneé å spise kjøtt - og gikk all in! Under mottoet «bruk hele dyret» viser hun hvordan du kan lage mat av så mye mer enn kylling og kjøttdeig. Gjennom denne boken får du inspirasjon til et stort spekter av retter. Det er kosemat til filmen, avantgardistiske middagsretter og eksotisk snacks. Fritter shjiten» er spekket med små fortellinger, og er på den måten en hyllest til appetitten på livet! Forordet i boken er skrevet av matkunstner Bent Stiansen (Statholdergaarden), som var dommer i Top Chef i 2016, da Reneé Fagerhøi gikk helt til topps i konkurransen. Siden Top Chef-seieren har Reneé realisert flere drømmer. Hun har skrevet denne kokeboken, giftet seg med Thomas og etablert Bula Neobistro (bulabistro.no) i Trondhjem, og for tiden jobbr hun som programleder i TV2s matprogram "Fingrene av fatet". For tilsendelse av bilder/oppskrifter, intervjuavtale med Reneé Fagerhøi eller annet for presse kontakt Christer Falck falck@ccrecords.com

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2018 Forfatter Reneé Fagerhøi
Forlag
Falck forl.
ISBN 9788293039730
Antall sider 227 Dimensjoner 25cm x 31,5cm x 3cm
Vekt 1660 gram Andre medvirkende Geir Mogen
Emner og form Generell matlaging og oppskrifter, Kokebøker, Faglitteratur

Anmeldelser

Wenche Andersen (GMN, TV2): Renée er Norges mest spennende kokk. Bent Stiansen (kokk, Statholdergaarden): "Henne tildeler jeg gjerne et trøndersk hedersord: KOKKJERRING"