Inngår i kampanje
  • Pocketdealen 3 for 250,-
  • Lesehest

Frost i mai (BOK)

Sarah Jio

157,00 15700 Veil. pris 199,00
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Frost i mai er en medrivende fortelling om overlevelse, håp og lengsel, som varmer selv de mest frosne hjerter. I Seattle, en vårkveld i 1933, sier alenemor Vera Ray god natt til sin tre år gamle sønn, Daniel, og går på nattskift på hotellet. I løpet av natten begynner det å snø og blåser det opp til storm, til tross for at det er i mai. Når Vera endelig kommer hjem, er Daniel forsvunnet fra sengen sin. Utenfor huset oppdager hun guttens favorittbamse liggende etterlatt på den isete gaten, men alle andre spor er dekket av snøen. Vera prøver febrilsk å finne ut hva som har skjedd med gutten. I mai måned åtti år senere raser en lignende snøstorm over Seattle. Journalist Claire Aldridge blir satt til å dekke hendelsen og se den i sammenheng med stormen i 1933. Hun kommer over saken med det forsvunne barnet, og blir nærmest besatt av å finne ut av hva som hendte med den lille gutten. Samtidig blir kun klar over en uventet forbindelse mellom henne selv og Vera ... «Engasjerende og fascinerende om kjærlighet, tap, skandaler og tilgivelse.» Publisher's Weekly «Strålende god og medrivende lesning (...) Med sin berusende blanding av mysterium, historie og romantikk er denne boken vanskelig å legge fra seg.» Magasinet Real Simple «En etterlengtet utgivelse ... Denne romanen vil trollbinde Jios lesere og få dem til å rope på mer.» Kirkus Review «Sarah Jio skriver på en utsøkt og fengslende måte.» Elin Hilderbrand, internasjonalt bestselgende forfatter "En vakker og stemningsfull historie fra Seattle. Nyt den sakte!" Liv Gade, bokhandler I mai måned åtti år senere raser en lignende snøstorm over Seattle. Journalist Claire Aldridge blir satt til å dekke hendelsen og se den i sammenheng med stormen i 1933. Hun kommer over saken med det forsvunne barnet, og blir nærmest besatt av å finne ut av hva som hendte med den lille gutten. Samtidig blir kun klar over en uventet forbindelse mellom henne selv og Vera ... «Engasjerende og fascinerende om kjærlighet, tap, skandaler og tilgivelse.»
Publisher’s Weekly «Strålende god og medrivende lesning (...) Med sin berusende blanding av mysterium, historie og romantikk er denne boken vanskelig å legge fra seg.»
Magasinet Real Simple «En etterlengtet utgivelse ... Denne romanen vil trollbinde Jios lesere og få dem til å rope på mer.»
Kirkus Review «Sarah Jio skriver på en utsøkt og fengslende måte.»
Elin Hilderbrand, internasjonalt bestselgende forfatter "En vakker og stemningsfull historie fra Seattle. Nyt den sakte!"
Liv Gade, bokhandler]]>
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2014 Litteraturtype Skjønnlitteratur
Forfatter Sarah Jio Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202434434 Antall sider 285
Dimensjoner 13,2cm x 20,6cm x 2,1cm Vekt 250 gram
Oversetter Bente Klinge Originalspråk Engelsk
Originaltittel Blackberry winter Emner og form Moderne litteratur, Skjønnlitteratur som er oversatt, Washington (staten), Familie, Kidnapping, Sosial lagdeling, Romaner, Washington, Skjønnlitteratur

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i