Går du nå, er du ikke lenger min datter (BOK)

Anne Bitsch

332,00 33200 Veil. pris 379,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
«Som barn skjønte jeg det aldri, hvorfor andre ikke ville hjelpe oss, sånn på ordentlig. Når jeg tenker meg om, skjønner jeg det heller ikke i dag.» «Går du nå, er du ikke lenger min datter» er Anne Bitschs fortelling om en oppvekst med en psykisk syk og alkoholisert mamma. Ved å lete i gamle brev, dagbøker, offentlige arkiver og i samtaler med mennesker som kjente dem, prøver forfatteren å finne svar på hvordan en familie kunne gå i oppløsning uten at noen grep inn. Hun vil avkle mytene om den typiske misbruker og skildrer enkeltmenneskets og samfunnets avmakt i møte med omsorgssvikt av barn fra «møblerte hjem». Dette er en personlig bok om overlevelse og tilgivelse, som tar parti for de barna som ikke selv kan fortelle hvordan de har det når mor eller far drikker.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2017 Forfatter Anne Bitsch
Forlag
Spartacus
ISBN 9788243011229
Antall sider 351 Dimensjoner 14,8cm x 21,6cm x 3cm
Vekt 522 gram Litterære priser Kritikerprisen. Sakprosa, 2017
Leverandør SentralDistribusjon AS Emner og form Håndtere narkotika- og alkoholproblemer, Håndtere mishandling/overgrep, Alkoholmisbruk, Seksuelle overgrep, Foreldre, Barndom, Biografisk litteratur, Faglitteratur