Gaven - roman (BOK)

Ellen Vahr

169,00 16900
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Siden hun var liten, har husmannsjenta Anne visst at hun er født med en gave, en evne til å se, og et kall til å hjelpe syke og lidende. I stedet for å være stolt over denne gaven, gjemmer hun den bort. Hun vil ikke være annerledes. Vinteren 1841 reiser Anne fra Vardal til Christiania for å tjene hos byens mest berømte gullsmed og hans unge, vakre kone. Hun har valgt den veien hun tror er den rette. Det eneste hun har med seg er noen tørkede planter, en sort bok og en hemmelighet. "Gaven" er en roman basert på livet til Anne Brannfjell, husmannsdatteren som ble Norges mest kjente kloke kone. Boken handler om Annes kamp for å finne sin egen vei - og å våge å gå den. Det er en historie om dyp fattigdom, svik og krenkelser, men også en kjærlighetshistorie om mot og håp og om å finne veien hjem.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2017 Forfatter Ellen Vahr
Forlag
Aschehoug
ISBN 9788203362118
Antall sider 392 Dimensjoner 13,1cm x 20,6cm x 3,1cm
Vekt 394 gram Leverandør Forlagsentralen ANS
Emner og form Historiske romaner, Oslo, Romaner, Historisk litteratur, Biografisk litteratur, 1800-tallet, Skjønnlitteratur