Gjensyn med Brideshead - kaptein Charles Ryders sakrale og profane minner (BOK)

Evelyn Waugh

332,00 33200 Veil. pris 379,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Nyoversettelse av Evelyn Waughs uforglemmelige skildring av den engelske overklassen I Gjensyn med Brideshead skuer Evelyn Waugh bakover til en gyllen tidsalder i England, før den andre verdenskrig, og forteller historien om Oxford-studenten Charles Ryders livsomveltende møte med den dekadente Sebastian Flyte og hans dypt katolske familie. På det fornemme godset Brideshead trer Sebastian inn i en verden der plikt og lyst og åndelig tro og verdslig tilfredsstillelse er i konstant konflikt. Gjensyn med Brideshead er en fascinerende og nådeløs skildring av det privilegerte aristokratiet i mellomkrigstidens England. Romanen ble gitt ut på norsk første gang i 1950, under navnet Gjensyn med fortiden, og foreligger med dette i Johanne Fronth-Nygrens nyoversettelse. Oversetteren har også skrevet etterord til utgivelsen.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2017 Forfatter Evelyn Waugh
Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205492974
Antall sider 442 Dimensjoner 13,9cm x 21,3cm x 3,3cm
Vekt 536 gram Oversetter Johanne Fronth-Nygren
Originalspråk Engelsk Originaltittel Brideshead revisited
Leverandør Forlagsentralen ANS Emner og form Klassisk litteratur, Skjønnlitteratur som er oversatt, England, Overklassen, Romaner, 1918-1939, Skjønnlitteratur