Glutenfri pizza, pasta, paier og mye mer (BOK)

Nilla Gunnarsson, Susanne Hovenäs

Slippes 25/08
332,00 33200 Veil. pris 379,00
Kan forhåndsbestilles - sendes vanligvis 1-2 dager før utgivelsesdato
Mange velger glutenfri mat, enten på grunn av allergi eller intoleranse eller ganske enkelte for å få et sunnere og mer variert kosthold. Denne boken er en utmerket guide for deg som vil lage mat uten gluten og samtidig lære deg mer om de alternative råvarene som finnes. I boken finner du oppskrifter på lekre pasta- og nudelretter, rustikke pizzaer, sprø empanadas, mettende paier, lekre burgere med brød, kinesiske dumplings, indisk pakora, meksikansk tacofest og bakte desserter. Uansett om du spiser alt mulig eller er vegetarianer eller veganer, finner du noe å bli inspirert av. Boken inneholder også en oversikt over glutenfrie melsorter og andre produkter, samt tips om hvordan du lykkes best i kjøkkenet uten gluten. Forfatterne Susanne Hovenäs og Nilla Gunnarsson har smak, kvalitet og holdbarhet som ledetråd i sin matlaging. Sammen har de tidligere skrevet den populære boken Baka glutenfritt fra 2015. De fantastiske bildene er tatt av Eva Hildén Smith.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2017 Forfatter Nilla Gunnarsson, Susanne Hovenäs
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202552534
Oversetter Ann Høydalsnes Originalspråk Svensk
Originaltittel Laga glutenfritt Leverandør SentralDistribusjon AS
Emner og form Spesielle dietter, Glutenfri kost, Kokebøker, Faglitteratur