Ta tiden tilbake (BOK)

Ellen Dyrop

305,00 30500 Veil. pris 349,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
En inspirerende bok med nyttige tips til hvordan du kan ta tiden tilbake og gjøre den god for deg og de som er rundt deg. Boken løfter frem det gode hverdagslivet og er spekket med kreative ideer. Her finner du blant annet sunne og enkle matoppskrifter, smarte rydde- og rengjøringstips, du lærer hvordan du kan anlegge en gjenbrukshage, og om vedlikehold og redesign av klær. Her finnes også mange sparetips som gir et pusterom i økonomien. La deg inspirere til en roligere julefeiring, kjenn på gleden over nybakt brød og se nytten av å lage «hull» i kalenderen fremfor å streve etter å fylle hvert ledige øyeblikk. Ved å ta seg tid til å se etter de små tingene i livet, vil man oppleve magien i de første gulrotspirene som kommer opp i kjøkkenhagen, en blåbærtur eller det å lage trolldeigfigurer sammen med barna.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2017 Forfatter Ellen Dyrop
Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205499232
Antall sider 222 Dimensjoner 17,9cm x 22,8cm x 2,6cm
Vekt 757 gram Leverandør Forlagsentralen ANS
Andre medvirkende Ingeborg Øien Thorsland Emner og form Hjem og vedlikehold av hus, Generell matlaging og oppskrifter, Hus og hage, Mat og drikke, Faglitteratur

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også