Godt nok for de svina - en leders tanker om mot, sårbarhet og troverdighet (BOK)

Anita Krohn Traaseth

305,00 30500 Veil. pris 349,00
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
"Godt nok for de svina" sa pappa alltid når noe var bra nok." Det reddet Anita Krohn Traaseth fra å bli perfeksjonist og "flink pike". Denne boken handler om hvordan hun, en helt vanlig norsk jente uten ekstraordinære ambisjoner, ble leder. Den handler om å gripe mulighetene, vise hvem man er og tørre å stole på at man er god nok. Den handler om å lede andre, men ikke minst om å lede seg selv. Anita Krohn Traaseth er lederen bak bloggen Tinteguri. I denne boken skriver hun personlig og humoristisk om veien til lederjobben, om å våge å være synlig, både i møterommet og det offentlige rom, som de sårbare og feilbarlige menneskene vi er. Den handler om å ta utfordringer og å omfavne arbeidslivet og alle gleder, utfordringer og muligheter til personlig vekst det gir.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2014 Litteraturtype Faglitteratur
Forfatter Anita Krohn Traaseth Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202437060 Antall sider 179
Dimensjoner 13,8cm x 21,3cm x 2cm Vekt 348 gram
Leverandør SentralDistribusjon AS Emner og form Selvutvikling og motivasjon, Selvutvikling, Ledelse, Blogger, Personlige beretninger, Faglitteratur