Grisaldo (BOK)

Bjørn F. Rørvik

262,00 26200 Veil. pris 299,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 2-6 dager
Frakt fra 0,- Billigste alternativ gratis
Beskrivelse
Gjør deg klar for tidenes fotballkamp med Reven og Grisungen! Reven og Grisungen spiller fotball på Reveløkka. Men på stillingen 5-0 har Grisaldo fått nok av Bertil Fox og hans driblinger og scoringer og kjepphøye kommentarer. Han legger opp! Så hva skal Reven gjøre da, når Dåsemikkelfrøkna kommer og inviterer dem til fotballkamp på Kartongen Arena - hvor det er både tribuner og dommer og premier og til og med en helt ekte svenske? Det blir jo ikke helt det samme med den halvblinde Dåsemikkelbestemora på laget? Første kamp går skikkelig dårlig. Det ser ut til at Reven må ut og kjøpe spillere ... Bildebøkene om Reven og Grisungen er høyt elsket av både barn og voksne. Her er det humor og ablegøyer og sprelske figurer i fullt monn. Grisaldo er den fjortende historien om de to kompisene, og nå har forfatter Bjørn F. Rørvik og illustratør Per Dybvig tatt dem med over i høytlesningsboka. Det er minst like morsomt, gjenkjennelig og latterspredende. - Men du er jo Grisaldo! ropte Reven. - Du kan ikke GÅ midt i kampen! - JEG SKAL ALDRI SPILLE FOTBALL MER! skrek Grisungen. - Bare så du veit det! - Det skal du vel, det! ropte Reven. - Nei! hylte Grisungen. - Og i hvert fall ikke med deg! Din tiss og bæsj og promp!
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.
Anmeldelser
Reven og Grisungen melder overgang til romanformatet med stor suksess. (...) Dybvig er skikkelig god til å lage bittesmå figurer som likevel er utrolig uttrykksfulle. Han er rett og slett kongen av Dåsemikkeltegning! (...) Det er bare å konstatere at Reven og Grisungen på ingen måte lider av materialtretthet etter sine fjorten utgivelser. Tvert imot er det rom for ekstraomganger med Grisaldo og Bertil Fox. ... en sjeldent vellykket fortelling om vennskap og det å skvære opp. Form og handling er ikke overraskende, men karakterbygging og konflikthåndtering - og ikke minst den elleville problemløsingen - gjør dette til stor litteratur for de minste. Der Belsvik briljerer med lun filosofi, eksellerer Rørvik i utagerende fjolleri. (...) Lenger unna glossy dataanimasjon kan man knapt komme. Likevel syder det av fart og følelser i hver strek. (...) Små mennesker kan lære mye om seg selv og egne følelser gjennom fortellingen om Reven og Grisungen. Visst er moralen god. Men den skygger aldri over de rare og overraskende påfunnene av pur glede som Rørvik og Dybvig forsyner unge lesere med.
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2022 Forfatter Bjørn F. Rørvik
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202716066
Antall sider 122 Dimensjoner 17,5cm x 24,7cm x 1,5cm
Vekt 543 gram Nivå 3-6 år
Illustratør Per Dybvig Emner og form Skjønnlitteratur for barn og ungdom: humor, Billedbøker med tekst, Billedbøker med spesielle figurer, Rever, Griser, Fotball, Billedbøker, Humor, Skjønnlitteratur