Grønt og godt - vegetarkokeboka for alle (BOK)

Grønt og godt - vegetarkokeboka for alle (BOK)

Rose Elliot

346,00 34600
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Boka gir ein innføring i alt som har med vegetarisk matlaging å gjere, 200 oppskrifter. Elliot gjer greie for ulike koke- og steikjeteknikkar, og forklarar korleis vi skal lage til grønsaker og andre ingridiensar, som tofu, belgvekstar og korn. Boka viser korleis vi kan ha eit balansert vegetarisk kosthald, med alle dei næringstoff som trengs for god helse.

Produktfakta

Språk Nynorsk Nynorsk Innbinding Heftet
Utgitt 1998 Forfatter Rose Elliot
Forlag
Samlaget
ISBN 9788252152821
Antall sider 191 Dimensjoner 19,6cm x 27,1cm x 1,5cm
Vekt 708 gram Oversetter Magny Vatne
Originalspråk Engelsk Originaltittel Learning to cook vegetarian
Illustratør Philip Webb Emner og form Vegetarisk matlaging, Vegetarretter, Kokebøker, Faglitteratur