Halloween - noveller (BOK)

Tania Kjeldset

332,00 33200 Veil. pris 379,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Det løper en rød tråd gjennom novellene til Kjeldset. Enten det er den gamle mannen som skal på date, Ansgar som er hekta på læreren sin, eller Rakel som gjemmer seg i kjellerstuen på Halloween, så er de alle en del av den løse veven som utgjør livet. Slik T-banen binder sammen øst og vest i Oslo, henger skjebnen i Halloween sammen via en underliggende skinnegang, der sammenhengen kommer til syne i små glimt. Tania Kjeldset skriver vakre og såre noveller- med sikkert blikk og presist språk sirkler hun inn våre liv.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2017 Forfatter Tania Kjeldset
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202542832
Antall sider 127 Dimensjoner 13,8cm x 21,1cm x 1,5cm
Vekt 250 gram Leverandør SentralDistribusjon AS
Emner og form Moderne litteratur, Noveller, Skjønnlitteratur

Anmeldelser

"Det som gjør at disse små, i utgangspunktet ganske udramatiske fortellingene gjør inntrykk, er nettopp det hverdagslige og tilforlatelige ved dem. (...) Kjeldsets språk er presist og usentimentalt, og hun mestrer kunsten å trekke frem objekter og situasjoner som blir talende for karakterenes liv eller sinnsstemning." Ine Lavik, Littkritikk.no "Gjennomgående er det en opplevelse av ensomhet og isolasjon som preger personene. Og det er skildret med en ømhet og varme som gjør inntrykk. Men det er rom for humor også, selv om en den ikke er like sterkt understreket. Novellen om de to voksne menneskene på date er en av novellene der Tania Kjeldset gir stort rom for humoren, uten at det går på bekostning av ømheten i skildringen." "I flere av novellene er det i det ytre ganske udramatiske historier som finner sted. Det er gjerne hverdag... "God novelledebut med tett indre sammenheng" "...måten tematikken er behandlet på, sørger for å gi samlingen frisk luft under vingene." "Det hverdagslige og forstyrrende går med andre ord hånd i hånd i Halloween. Tittelen på den første novellen, «Avstand mellom tog og plattform», er i seg selv et tydelig uttrykk for det. Alle som kjører tog eller T-bane, har hørt advarselen tittelen henspiller på så mange ganger at den har mistet betydning. Kjeldset på sin side gir den mening igjen i en st...