Halloween - noveller (BOK)

Tania Kjeldset

332,00 33200 Veil. pris 379,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Det løper en rød tråd gjennom novellene til Kjeldset. Enten det er den gamle mannen som skal på date, Ansgar som er hekta på læreren sin, eller Rakel som gjemmer seg i kjellerstuen på Halloween, så er de alle en del av den løse veven som utgjør livet. Slik T-banen binder sammen øst og vest i Oslo, henger skjebnen i Halloween sammen via en underliggende skinnegang, der sammenhengen kommer til syne i små glimt. Tania Kjeldset skriver vakre og såre noveller- med sikkert blikk og presist språk sirkler hun inn våre liv.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2017 Forfatter Tania Kjeldset
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202542832
Antall sider 127 Dimensjoner 13,8cm x 21,1cm x 1,5cm
Vekt 250 gram Leverandør SentralDistribusjon AS
Emner og form Moderne litteratur, Noveller, Skjønnlitteratur

Anmeldelser

"Jeg håper virkelig at forfatteren har mer på lager til de voksne også for dette var veldig bra. Hun har et fint og lettfattelig språk og de fleste novellene hadde en sårhet i seg som jeg likte så godt. (...) Anbefales!" Beathe Solberg (Beathesbokhjerte.no), Bokelskere.no "Det som gjør at disse små, i utgangspunktet ganske udramatiske fortellingene gjør inntrykk, er nettopp det hverdagslige og tilforlatelige ved dem. (...) Kjeldsets språk er presist og usentimentalt, og hun mestrer kunsten å trekke frem objekter og situasjoner som blir talende for karakterenes liv eller sinnsstemning." Ine Lavik, Littkritikk.no