Hånden ; Den urolige mannen (BOK)

Henning Mankell

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
2 i 1-pocketutgave med de to siste Kurt Wallander-bøkene. Hånden føyer seg inn som nummer ti - og som den nest siste - i rekken av bøker med den folkekjære førstebetjenten Kurt Wallander i hovedrollen. Boken ble første gang utgitt på norsk i 2013. En høstdag i 2002 får Kurt Wallander muligheten til å virkeliggjøre en gammel drøm - å flytte fra Ystad til landet. Men drømmen forvandles raskt til et mareritt. I husets hage, blant epletrær, bærbusker og høstløv, finner Wallander et nedgravd lik, og deretter ett til. De kriminaltekniske undersøkelsene viser at levningene har ligget nedgravd et halvt århundre. Men hvem var disse personene? Og hva er grunnen til at ingen har meldt dem savnet? Wallander og kollegene hans tvinges til å søke seg bakover i tid for å finne svaret på gåten. Sporene leder mot en tragedie som skal gjøre det vanskelig å forstå hvem som egentlig er offer, og hvem som er utøver. Boken inneholder også Den urolige mannen, som er den siste og avsluttende kriminalromanen med Kurt Wallander.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2014 Litteraturtype Skjønnlitteratur
Forfatter Henning Mankell Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205463288 Antall sider 648
Dimensjoner 11,6cm x 18,6cm x 5,2cm Vekt 376 gram
Oversetter Kari Bolstad Originalspråk Svensk
Originaltittel Handen ; Den orolige mannen Leverandør Forlagsentralen ANS
Emner og form Kriminal: politi, Skjønnlitteratur som er oversatt, Sverige, Romaner, Krim, Politi og detektiver, Skjønnlitteratur