Helikopterranet - en roman (BOK)

Jonas Bonnier

349,00 34900 Veil. pris 399,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Tidlig en septembermorgen i 2009 skingrer alarmen i tellesentralen i Västberga. Ranerne ankommer med helikopter og politiet står bare og ser på når det forsvinner med nesten 40 millioner kroner . Ikke et skudd løsnes. Ingen ble skadet. Hele verdenspressen måpte. Hvordan var det mulig? Fire helt ulike menn delte drømmen om å bli rike i en fart, og var villige til å gjøre hva som helst for å gjøre den til virkelighet. Jonas Bonnier har endevendt rapporter, artikler og beretninger fra det spektakulære ranet. Han klarte å komme tett på de fire ranerne og har fått eksklusiv tilgang til deres personlige historier. Aldri før har denne historien blitt fortalt offentlig. HELIKOPTERRANET er solgt til utgivelse i 30 land. Filmrettighetene er solgt til Netflix, som planlegger storfilm med Jake Gyllenhaal i hovedrollen.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2017 Forfatter Jonas Bonnier
Forlag
Aschehoug
ISBN 9788203372773
Antall sider 434 Dimensjoner 14,4cm x 21cm x 3,5cm
Vekt 538 gram Oversetter Inge Ulrik Gundersen
Originalspråk Svensk Originaltittel Helikopterrånet
Leverandør Forlagsentralen ANS Emner og form Thriller, Skjønnlitteratur som er oversatt, Sverige, Tyveri, Romaner, Skjønnlitteratur

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende