Hellstrøms hemmeligheter fra havet (BOK)

Eyvind Hellstrøm, Anita Rennan

419,00 41900 Veil. pris 479,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare 5+ på nettlager
Frakt fra 0,- Billigste alternativ gratis
Beskrivelse
Mat fra havet er sunt, bærekraftig og kortreist. Eyvind Hellstrøm byr på et vell av fristende oppskrifter med retter av fisk, skalldyr og skjell. Her får du et hav av inspirasjon til mestring på ditt eget kjøkken. Vi har en unik tilgang på sjømat i landet vårt, og mat fra havet er både bærekraftig, sunt og godt! Eyvind Hellstrøm viser deg hvordan du kan tilberede himmelske retter. Her er enkle og smakfulle tilberedninger med få ingredienser som lar deg skape fantastiske retter og oppdage nye smakskombinasjoner. Boka byr på oppskrifter til hverdag og fest, og ikke minst de enkle og gode sausene som gjør sjømaten ekstra spennende. La deg inspirere til å bruke mer fisk, skalldyr og skjell i matlagingen med Hellstrøms hemmeligheter fra havet!
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.
Anmeldelser
Hvis du er fanget i en hverdag med mye ovnsbakt laks og en og annen torskefilet med eggesmør, bør du lese denne boken. Den inspirerer, og gir deg lyst til å dra til en fiskehandler fort som fy. Skikkelig gode fiskemiddager virker ikke uoppnåelige lenger «. har greid å overføre Instagrams kjappe formidlingsteknikk til det gode, gamle bokformatet. Det står det respekt av. «. oppskrifter som i kombinasjonen av korte og konsise tekster og rett-på-bilder fremstår som klassiske og lekre, med en unik blanding av fransk finesse og Instagrams enkle og begripelige formidlingsform
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2022 Forfatter Anita Rennan, Eyvind Hellstrøm
Forlag
Kagge
ISBN 9788248929857
Antall sider 262 Dimensjoner 21,6cm x 26,7cm x 3,1cm
Vekt 1320 gram Litterære priser Beste norske kokebok, 2022
Andre medvirkende Agnete Brun, Anita Rennan Emner og form Matlaging med fisk og sjømat, Kokebøker av kjente personer, Fiskeretter, Kokebøker, Faglitteratur