Inngår i
  • Pocketdealen 3 for 299,-

Her inne et sted - noveller (BOK)

Roskva Koritzinsky

174,00 17400 Veil. pris 199,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 1-3 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Er det ideene og forestillingene våre som avgjør hvem vi er? Hva skjer i så fall når kroppen oppleves som en trussel mot vår egen selvforståelse, i stedet for å inngå i den? Og hvor langt er vi villige til å gå for å beholde kontrollen? Behovet for selvkontroll og ønsket om nærhet lever side om side i denne novellesamlingen. Ofte blir personenes hang til observasjon og tilbaketrekning sterkere enn trangen til intimitet og kjærlighet. Ikke fordi kjærlighet ikke finnes, men fordi ideen om hvordan alt burde ha vært overskygger verdiene i hva som er. Nominert til Tarjei Vesaas¿ debutantpris. Fra anmelderne: "Novelledebut i stjerneklasse!" Arne Hugo Stølan, VG "Imponerende novelledebut som skildrer kroppens særegne språk. (...) Jeg er ikke et øyeblikk i tvil om at Roskva Koritzinsky er et stort talent." Henning Næss, KLASSEKAMPEN "Kroppsleg teft pregar Roskva Koritzinskys fine novelledebut. (...) det er når Koritzinsky beveger seg inn i kjøt og væske og slik skapar gode kroppslege bilde på mentale tilstandar, at ho er på sitt beste." Margunn Vikingstad, MORGENBLADET "En suveren debut!" Guro Havrevold, Fredriksstad Blad Behovet for selvkontroll og ønsket om nærhet lever side om side i denne novellesamlingen. Ofte blir personenes hang til observasjon og tilbaketrekning sterkere enn trangen til intimitet og kjærlighet. Ikke fordi kjærlighet ikke finnes, men fordi ideen om hvordan alt burde ha vært overskygger verdiene i hva som er.

Nominert til Tarjei Vesaas¿ debutantpris. Fra anmelderne:
"Novelledebut i stjerneklasse!"
Arne Hugo Stølan, VG
"Imponerende novelledebut som skildrer kroppens særegne språk. (...) Jeg er ikke et øyeblikk i tvil om at Roskva Koritzinsky er et stort talent."
Henning Næss, KLASSEKAMPEN
"Kroppsleg teft pregar Roskva Koritzinskys fine novelledebut. (...) det er når Koritzinsky beveger seg inn i kjøt og væske og slik skapar gode kroppslege bilde på mentale tilstandar, at ho er på sitt beste."
Margunn Vikingstad, MORGENBLADET
"En suveren debut!"
Guro Havrevold, Fredriksstad Blad]]>
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2016 Forfatter Roskva Koritzinsky
Forlag
Aschehoug
ISBN 9788203360718
Antall sider 104 Dimensjoner 11,6cm x 18,5cm x 0,8cm
Vekt 71 gram Litterære priser Aschehougs debutantstipend, 2013
Emner og form Moderne litteratur, Noveller, Skjønnlitteratur

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også