Hilda og fugleparaden (BOK)

Luke Pearson

218,00 21800 Veil. pris 249,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Følg med, følg med! Tegneserien om Hilda blir TV-serie på Netflix i 2018! Hils på Hilda! Hun greier aldri å sitte stille lenge av gangen. Det hadde ikke du gjort, heller, om du stadig snublet borti merkelige skapninger som midnattskjemper, trollsteiner og sjøsjeler. Denne gangen blir Hilda kastet inn i et nytt liv i den travle byen Trollberg, langt fra de fortryllende, skogkledde fjordene der hun ble født. Hilda lurer på om hun noensinne kommer til å finne den samme spenningen i denne rare betongskogen... Snart oppdager Hilda at det nye hjemmet hennes er fullt av fantastiske overraskelser, magiske vesener og den mystiske årlige fugleparaden! Som Hilda selv sier: Slik er eventyrerens liv.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2018 Forfatter Luke Pearson
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202559144
Antall sider 40 Dimensjoner 22,2cm x 30,8cm x 1cm
Vekt 520 gram Nivå 6-9 år
Oversetter Ina Vassbotn Steinman Originalspråk Engelsk
Originaltittel Hilda and the bird parade Illustratør Luke Pearson
Emner og form Skjønnlitteratur for barn og ungdom: fantasy og magisk realisme, Tegneserieromaner og tegneserier: fantasy og esoterikk, Tegneserier og tegneserieromaner i amerikansk / britisk stil, Fantasiskapninger, Grafiske romaner, Fantasy, Skjønnlitteratur