Historia om det tapte barnet - moden alder - alderdom (BOK)

Elena Ferrante

169,00 16900
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Ei kraftfull avslutning på historia om eit livslangt vennskap Dette er den fengslande historia om to kvinner, den briljante, boklærde Elena og den lidenskapelege, ubereknelege Lila. Begge slost ein gong for å komme seg vekk frå strøket der dei voks opp - eit nabolag prega av vald og ufridom. Elena har gifta seg, flytta til Firenze, stifta familie og gitt ut fleire kritikarroste bøker. Men no har ho komme tilbake til Napoli for å vere saman med mannen ho alltid har elska. Lila, derimot, har aldri lykkast med å frigjere seg frå Napoli. Ho har blitt ein suksessrik bedriftseigar, men nærkontakten med den verda ho alltid har teke avstand frå, set henne på prøve. Men Lila er ustoppeleg, uregjerleg, uforgløymeleg! Med Napoli som bakteppe, ein by like forførande som han er farleg, i ei verd i dramatisk endring, er historia om eit livslangt vennskap fortald djupt ærleg og med ein briljans som saknar sidestykke. Frå italiensk ved Kristin Sørsdal.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Nynorsk Nynorsk Innbinding Heftet
Utgitt 2017 Forfatter Elena Ferrante
Forlag
Samlaget
ISBN 9788252190250
Antall sider 572 Dimensjoner 13,3cm x 19,8cm x 4,4cm
Vekt 550 gram Oversetter Kristin Sørsdal
Originalspråk Italiensk Originaltittel Storia della bambina perduta
Litterære priser Kritikerprisen for beste oversettelse, 2016 Leverandør SentralDistribusjon AS
Emner og form Moderne litteratur, Skjønnlitteratur som er oversatt, Italia, Kvinner, Vennskap, Romaner, 1960-1999, 2000-2009, Skjønnlitteratur