Hjerteknuser (LYDBOK)

Geir Tangen

379,00 37900
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Ny sylskarp kriminalroman fra skaperen av den internasjonale suksessen «Maestro». Journalisten Viljar Ravn Gudmundsson og politietterforsker Lotte Skeisvoll har akkurat begynt å komme seg etter saken med seriemorderen som kalte seg selv Maestro, idet en ny kriminalsak skal ryster dem begge. I et av Haugesunds finere villastrøk blir en ung jente funnet drept etter en fest. Nærmere undersøkelser avdekker et mye tyngre ungdomsmiljø enn noen hadde forestilt seg: en dødelig cocktail av høyreekstremisme, eksperimentell sex og narkotika. Og midt i dette: Viljars egen sønn. Han var til stede på festen, og er den som nå blir siktet for drapet. For en usikker ungdom er avstanden mellom himmel og helvete farlig kort, og hvert nye skritt et potensielt feilsteg. «Hjerteknuser» er en sylskarp kriminalroman om identitetssøken, rus og begjær, og om hvor vanskelig det kan være å være ungdom i dagens Norge.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding CD
Utgitt 2017 Forfatter Geir Tangen
Forlag
Lydbokforl.
ISBN 9788242173034
Dimensjoner 13,9cm x 14,2cm x 2,4cm Vekt 240 gram
Leverandør Forlagsentralen ANS Andre medvirkende Geir Tangen
Emner og form Kriminal: politi, Rogaland, Mediamiljøer, Romaner, Lydbøker, Krim, Politi og detektiver, Haugesund, Skjønnlitteratur