Hjertestopper - Volum 1 (BOK)

Alice Oseman

200,00 20000 Veil. pris 229,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 1-3 dager
Frakt fra 0,- Billigste alternativ gratis
Beskrivelse
Hjertestopper er årets varmeste og herligste tegneserie! Dette er første bok i serien. Charlie og Nick går på samme skole, men har aldri møttes før - ikke før den dagen de plutselig blir plassert ved siden av hverandre. Guttene blir fort venner, men det tar ikke lang tid før Charlie faller hardt for Nick. Og å være forelska i den heterofile kompisen sin, det er ikke så enkelt. Kjærligheten er imidlertid ikke alltid forutsigbar. Kanskje Nick er mer interessert i Charlie enn noen av dem skjønner? Hjertestopper er en varm og romantisk tegneserie som favner om noe stort, noe som snakker til oss alle. Serien tar opp viktige temaer som angst, spiseforstyrrelse blant gutter, legning og kjønnsidentitet. Hjertestopper er på kort tid er blitt et fenomen og en bestselger. Tegneserien er skapt av Alice Oseman, og serien er også adaptert til TV-serie på Netflix, Heartstopper, som har fantastiske ratinger og svært høye seertall.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.
Anmeldelser
«eit så ubeskriveleg viktig og fortryllande magisk verk (...) eg bukkar djupt for deg, Alice.» Oseman tegner og skriver godt om mental helse, vennskap og utfordringer knyttet til seksuell legning. Og hun gjør det så troverdig, vakkert og hjertevarmt. Denne boken er myntet på ungdom, men passer også for foreldregenerasjonen som ønsker mer innsikt i temaet. Bok 2 ble akkurat lansert på norsk, og det anbefales å ha den klar - for den første ender med en skikkelig cliffhanger. Suksessen til den romantiske fortellingen Hjertestopper er oppsiktsvekkende. (...) Det aller beste med at Oseman er såpass ung, er å oppleve hvor godt hun kjenner hverdagen til leserne sine. Fortellinger for ungdom er ofte skapt av personer som ikke helt makter å se dagens ungdomskultur innenfra. Osemans superkraft er nærheten til stoffet. På kort tid er denne serien blitt et fenomen blant tweens og ungdom. (...) Oseman tar opp kjærlighet mellom gutter, samt tema knyttet til spiseforstyrrelser, angst og kjønnsidentitet på en måte som engasjerer unge lesere og seere over hele verden.
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2022 Forfatter Alice Oseman
Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205562233
Antall sider 263 Dimensjoner 16,1cm x 24,1cm x 2,5cm
Vekt 655 gram Nivå 12-16 år
Oversetter Gunnhild Magnussen Originalspråk Engelsk
Originaltittel Heartstopper Illustratør Alice Oseman
Emner og form Skjønnlitteratur for barn og ungdom: skolehistorier, Barn og ungdom: personlige og sosiale spørsmål: sex og forhold, Tegneserier og tegneserieromaner i amerikansk / britisk stil, Kjærlighet, Vennskap, Homofile, Psykiske lidelser, Skolen, Grafiske romaner, Tegneserier, Skjønnlitteratur

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også